Stipt

In september 2016 is Peters van Gemert een samenwerking aangegaan met Stipt.

Stipt is een organisatie op het gebied van Personele en Financiële dienstverlening voor u als Ondernemer. De kracht van Stipt is dat u met al uw vragen met betrekking tot deze dienstverlening terecht kan bij één en dezelfde organisatie.

Het succes van iedere organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Hoe kunnen uw medewerkers optimaal functioneren? Wat is de rol van personeelsmanagement of Human Resource Management hierin? Op welke wijze creëert uw organisatie een helder en effectief personeelsbeleid? Zorgen dat je personeel zich thuis voelt. Stipt biedt uitkomst! 

Wat doet Stipt?

Het is van groot belang om uw medewerkers tevreden te houden en hen zo goed mogelijk te laten functioneren. Het voornaamste is om de HR-processen die hierbij ondersteuning bieden optimaal te benutten. Stipt kan u deze processen uit handen nemen. Wij verzorgen voor u als werkgever onder meer verzuim- en re-integratie begeleiding, HR-adviezen over bijvoorbeeld ontslag, aannemen van personeel, arbeidsrechtelijke vraagstukken en de salarisadministratie, maar wij geven bijvoorbeeld ook concrete tips en tools voor het vergroten van de werkplekbeleving.

Buiten het opzetten van een salarisadministratie voor uw personeel biedt Stipt ook de mogelijkheid om uw flexibel personeel onder te brengen op basis van Payroll.

Waarom nodigt u uw vrienden voor een avondje bijkletsen liever bij u thuis uit in plaats van op kantoor? Waarschijnlijk omdat u zich meer thuis voelt in uw eigen huis. Eigenlijk vreemd, want juist op uw werkplek bent u de meeste tijd van de week.  Met HRM 4 Living willen wij samen met u als werkgever kijken naar de omgeving waar de medewerkers werkzaam zijn en wat voor gevoel deze omgeving uitstraalt. Met kleine aanpassingen zou u al veel kunnen doen aan iemand zijn werkbeleving en gevoel op de werkplek.

Financiële planning

Eerder stoppen met werken? Of juist langer doorwerken? Schenken aan uw kinderen? Nu of later? Hoe financieel verder bij arbeidsongeschiktheid? Stipt geeft u een compleet inzicht in de financiële planning die past bij uw persoonlijke situatie.

Alle dienstverlening van Stipt is bereikbaar onder één telefoonnummer: 085-7821040 en dat is zeker een toegevoegde waarde voor u als klant.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden op de website van Stipt: www.stiptorganisatie.nl.

Het Stipt Team